:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Скандал на деня

Царски експерт праща журналистите да копат

Владимир Каролев се закани на БТА, БНТ и БНР и обеща поголовен съд в словесен двубой с шуменски кореспонденти
На предизборната среща на Владимир Каролев с бизнесмени и журналисти в Шумен избухна скандал. В изложението си царският икономически експерт каза:

- За да си направиме майтап, сложихме Любка Качакова срещу Костов в София, защото Любка е 10 пъти е по-добра от него и защото Костов си е за смях.

Кореспондентът на БТА и директор на общинската телевизия "Шумен" Божидара Радева попита експерта колко от водачите на царските листи са сложени на майтап.

- Госпожо, ще ви съдя! Не съм казал на майтап, а за майтап! И вече ми е ясно от кои сте.

- Аз ви се представих, че съм от БТА, каза Радева.

- Аз ще следя какво ще пише БТА и "Демокрация", защото казах, да си направиме майтап с г-н Иван Костов, защото той си е за смях, обаче тези хора не го разбират! Обещавам ви, че от БТА ще направим една независима българска агенция и от БНТ ще направим една българска телевизия и ще направим от Българското национално радио, вервайте ми, истинско национално радио! И некадърните журналисти, вервайте ми, ще копат с лопати, защото на цигарите пише "вредно за вашето здраве", а на лопатите не пише "вредно за вашето здраве"!!! Всичко се записва, вервайте ми, и ще ви съдим двамата, ако една дума от това, което съм казал, промените!

Малко преди това 80-годишен мъж, лежал в Белене, изрази уважението си към Борис Трети, но попита защо царят сега идва да мъти водата и защо е продал ордените на баща си.

- Лъжеш, лъжеш като дърт циганин! Симеон е продал ордените, за да издържа българи, които учат в чужбина - каза Каролев.

- Как може да обиждате така човек? - потърси сметка от Каролев кореспондентът на "24 часа" Венцислав Венков.

- Не съм казал циганин!

- Вие казахте "лъжете като дърт циганин".

- Точно така казах. Точно така, че лъже като дърт циганин. Когато е истина, че Негово Величество Симеон Втори и това е публикувано.

- Той може да ви пита каквото си иска, това е негово право, но вие нямате право да го обиждате - беше категоричен Венков.

- Защо, защо, защо? Той като лъже и ме обижда мен, аз какво да правя?! Обида е само когато някой лъже. Отговорът на лъжа с народна поговорка не е обида! Ето това е объркаността на нашия морал.

- Най-страшното е, че никой политик, който е идвал тук досега, не се е държал така невъзпитано, включи се в атаката и човекът на "Труд" Цветелина Георгиева.

- Госпожо, не ме интересува утре какво ще напишете. И ще ви кажа защо. Специално на вас. Не мога, нулева толерантност имам към простотията и лъжата и повече няма да отговарям на въпроси, които са израз на простотия и лъжа, отсече Каролев. Той каза още, че ще потърси сметка на собственика на Топ тв за това, че негова репортерка е задавала въпроси на Юлияна Дончева, които са от неговата компетентност.

Юлияна Дончева, водачката на царската листа в Шумен, обясни на присъстващите в залата, че Владимир Каролев е икономически експерт и трябва да му се задават само икономически въпроси.

Коментар - на 9-а стр.
11
1521
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
13 Юни 2001 05:43
Mnogo otvoreni, ve. I oshte ne sa wzeli vlastta.
13 Юни 2001 10:42
tia kato gi gledam i gi slusham, strah da te hvane kvo sha stava posle - vsichki sha pikaiat v shishe
13 Юни 2001 13:10
Тук явно няма повече какво да се добави . Можем само да си честитим новия диктатор и малките диктаторчета - царедворци около него !!!!!!!! Избирайте , избирайте??
13 Юни 2001 13:57
Правилно е казал народът: "Пази Боже, не от царя, а от царедворците!". Боя се, че младите нахакани каролевчета и тям подобни други, не помирисали България и българската действителност, така ще насадят гражданина Симеон Борисов до Нова година, че едва ли ще му дадат възможност да се наслади на 800 дни комфорт. Но сам си е виновен- не се опря на опитни политици като Ренета Инджова, или Венци Димитров, като изхвърли в негово лице единствения си честен икономически експерт, а се опря, моля ви се, на Стоян Ганев, чийто щуротии до днес са не само легендарни на приказка, но и последствията им се влачат от обществото и нашата дипломация. Нима опитният експерт и законодател в НС могат да бъдат подменени с телевизионни водещи със съмнителен чар, погледнати отблизо и на живо? Целият този популизъм ще завърши твърде зле за народа, който не му пукаше особено дали досегашният премиер и съпругата му бълкат 10-те божи заповеди със 7-те смъртни гряха. Страх ме е, че след като отминат 800-те дни, ако доживеем дотогава, когато се спукат всички балони и илюзии, отчаянието ще е толкова голямо, че не знам дали ще има нужда от избори вече.
13 Юни 2001 13:59
Много мек си бил, Каролев, много мек! И се чудя как толкова дълго може човек да търпи стадото журналисти, което с нескрито удоволствие повтаря за ордените на Симеон, за нашата и руската мафия, за комарджийството, за леките жени и за Муун... може ли всичко да се изброи. Ама те само цитират, бе брато, те не си го измислят - "добросъвестно" цитират. Затова ми се струва, че дори и лопатите ще побегнат в ужас от тази сган.
13 Юни 2001 14:57
Така е, когато г-н Каролев е под кръстосан огън,пък и не само той от НДСВ.Ясно е,че много пари се хвърлят за оплюването на движението.Просто някои свикнаха с баницата и след 17.06 не знаят какво ще правят.Това е война,като на война и г-н Каролев няма право да изперква,защото трудното тепърва му предстои.Същинските атаки ще са след като спечели изборите и поеме властта.Тогава не само ще се говори,но и ще се стреля....Дано кадровият екип на НВ е организирал отразяването на атаките.Дано не изхвърли и Богомил Бонев с Венци Димитров....Иначе ние верваме на НДСВ и НВ ще ги изберем....После ще помагаме...Дано България се изправи и измие коленете си от тинята.Но тези,които я натикаха там трябва да платят сметката - min $15000000.УСПЕХ!
13 Юни 2001 15:42
ГРЕШКА!НЕ $15000000 А $15000000000 Е СМЕТКАТА!!!
13 Юни 2001 15:58
Тоя Каролев е голяма скръб. Не поради отношението си към журналистите обаче.
13 Юни 2001 18:00
Що издребняват ? Стоянчо "Муун" Ганев (ваклото агънце) щеше да осъди за една бройка Съветския Съюз, а Каролев почнал се разправя с някакви журналисти...По високи цели, момчета, по-високи идеали !
13 Юни 2001 20:05
Sega shte opishtite sveta,nai posle niakoi da ne lize zyrnalisticheskite gazove i vednaga mnogo shym kak mozelo taka emi taka moze,i e prav za nekadarnite zyrnalisti ,koito pak Agov razpravishe che se prodavali,samo che toi razpraviashe che se prodavat za pari,ne e verno tova obache i vie go znaete za edin tymbak iadene i piene se prodavat,e tova e istinata
15 Юни 2001 00:25
Karolevq mijiturko skapana i ti tvurdish cse si politic??? Kak si pozvoliavash. Dnes obidi diado, utre shte obidish Bulgaria be tupan.
i ti iskash da vlezesh v parlamenta??? Moje v nego da ima vsiakakvi no ti niamash miasto tam. Ima edno reshenie - da si zavresh Tas.... v gurloto!!! Ako ne mojesh sam - te ste ti pokajat ETO KAK!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД