:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Тя вече е провела тренировки на територията на Германия
120 000 полицаи охраняват шествията на Първи май, 62 000 наблюдават църквите
Припомня, че кандидат-президентът е свързан с конкурса Мис Вселена
Одобрявате ли изваждането от избирателните списъци на негласувалите граждани?
Да, това е добра идея за изчистването на списъците от "мъртви души"
Не, това е крещящо нарушение на конституционни права
Не мога да преценя
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 261,062,263
Активни 594
Страници 35,430
За един ден 486,785
ПЪРВА СТРАНИЦА
2/3 от взетите проби от водачи са положителни, най-вече за леки наркотици
КАТ е изумен от броя на водачите, които управляват автомобилите си след употреба на наркотици, заяви шефът на Пътната полиция Бойко Рановски по БНТ.

"В областните дирекции, където са купени по-специални уреди за проверка за наркотици, нещата са стресиращи. Примерно в област Пазарджик - от 30 проби има 20 положителни теста, в Бургас положението е подобно - от 70 проби 50 са положителни. Явно проблемът, който вече имат в някои западни държави ...
Референдум и избори в една година ще се провеждат на една и съща дата
Изборната хватка, която мнозинството приложи за българите в чужбина, леко бе разхлабена вчера. Сънародниците ни остават без район "Чужбина", но ще имат възможност да гласуват не само в дипломатическите ни мисии. Това обаче няма да е лесно, защото депутатите приеха редица ограничения при окончателното приемане на Изборния кодекс. До решението се стигна след скандали, задкулисни договорки и обвинения във фалшификации.

Недоволството ...
Столичани са намалили потреблението си до 127 литра на човек дневно
Цената на водата в столицата за бита поскъпва с 0.06 лв. на кубик. Така тя ще се повиши от 1.76 на 1.82 лева с ДДС. Увеличението е с 3.4% и влиза в сила от 1 май. Това реши на закрито заседание вчера Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Цените на водата в София не са променяни от 2012 г. и това даде повод на концесионера - "Софийска вода" неотдавна да поиска шоково увеличение с над 20%.

В решението си комисията отбелязва, че новите цени са далеч ...
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД